Back to All Events

Abrahams barn: The Global Village Lecture

Torsdag 28 april 2016 i Riddarhuset, Stockholm. Kl 18.00 - ca 20.00
The Global Village Lecture 2016

Föreläsning av Bitte Hammargren, reporter, författare, Mellanösternanalytiker och numera redaktör på Utrikespolitiska institutet. Efter många år på tidningen Svenska Dagbladet är Bitte Hammargren numer verksam som redaktör på Utrikespolitiska institutet samt som föredragshållare med fokus på situationen i Mellanöstern, Nordafrika och Turkiet.

Samtidigt kommer Abrahams Barns pris 2016 att tilldelas Karin Sohlgren. 

I samband med föreläsningen utdelas Abrahams Barns Pris till personer eller organisationer som är förebilder när det gäller att aktivt verka för ett öppet och mångkulturellt samhälle. Pristagare meddelas senare.

Fri entré! Registrering 17.30.

Bindande anmälan senast 20 april: elisabet.mattizon-armgard@sigtunastiftelsen.se;

08-592 589 98

Earlier Event: April 20
Syrien, Irak och IS/Daesh
Later Event: May 3
Pressfrihetens dag